Kennisbank
Search…
Planning
Taken
Administratie
Backups en continuïteit
Recranet neem verantwoordelijkheid voor betrouwbare backups en continuïteit in het geval van storingen bij het datacenter van de leveranciers. Zie hier onze maatregelen.

Recranet Booking

Voor Recranet Booking servers worden elke nacht automatische volledige backups uitgevoerd, deze backups worden tot 7 dagen bewaard. Indien nodig kan een volledige backup direct worden hersteld zonder vertraging van een externe backup locatie.
De Recranet Booking servers zijn actief in het datacenter van UpCloud zone FRA01 (Frankfurt). De backups worden (offsite) gedupliceerd naar het datacenter van UpCloud zone AMS01 (Amsterdam).
De database heeft een automatische backup ingesteld naar Google Cloud (offsite) elke 15 minuten, deze backups worden 60 dagen bewaard.
De accommodatie afbeeldingen, bijlagen en e-mailhistorie reserveringsbevestigingen worden opgeslagen bij Google Cloud.
Bekijk de actuele en historische status van Recranet Booking op onze status pagina

Recranet websites

Voor Recranet website servers worden elke 4 uur automatische volledige backups uitgevoerd, deze worden tot 36 uur bewaard. De servers zijn actief in het datacenter van TransIP zone AMS01 (Amsterdam), de backups worden bewaard in het datacenter van TransIP zone RTM01 (Delft).
Indien het Amsterdam datacenter niet beschikbaar is kunnen de diensten worden hersteld in Delft. De DNS diensten van TransIP werken redundant en zijn beschikbaar in beide zones.
Backups van websites, databases en e-mailaccounts worden per website elke nacht gemaakt en tot 60 dagen bewaard.
Copy link
Edit on GitHub