Overzicht en exporteren
Het overzicht reserveringen geeft een overzicht van alle reserveringen weer. Met de zoekvelden kan eenvoudig worden gezocht op het reserveringsnummer, naam of een referentie.
Met de velden periode vanaf en periode tot worden reserveringen weergeven met een verblijfsperiode binnen de opgegeven data. Het is verder mogelijk om te zoeken op accommodatie, locatie, arrangement en status. Klik op 'meer filters weergeven' om alle opties te zien.
De status van een nieuwe reservering wordt bijgewerkt met het bevestigen of weigeren van de reservering of optie. De status kan niet handmatig worden aangepast.

Reserveringen exporteren

Met de knop Exporteer Excel is het mogelijk om het overzicht met de filters actief te exporteren naar Excel. Aanvullend kunnen deze reserveringen worden voorzien van de gastgegevens en opties.
Vervolgens kan je binnen Excel verder filters toepassen. Dat doe je door rechts bovenin te klikken op filter.
Er verschijnen pijltjes naast de kopjes waar je op kunt klikken, daar kun je precies instellen wat je wilt zien.