Kennisbank
Search…
Planning
Taken
Administratie
Mollie betalingen
Alles over betalingen die worden verwerkt via de koppeling tussen Recranet Booking en Mollie payments.
Recranet Booking verwerkt betalingen via de koppeling met Mollie payments. Na het uitchecken van een reservering kan de gast direct overgaan tot online betaling. Indien ingesteld kunnen gasten tijdens het uitchecken ook kiezen voor de andere optie om later te betalen met de online betaallink die wordt meegestuurd in de reserveringsbevestiging vanuit Recranet Booking. De betaallink stuurt de gast naar de Recranet gastenomgeving via waar zij de online betaling via de Mollie koppeling kunnen voltooien.
Mollie betaalmethodes
Via Mollie kun je eenvoudig betaalmethoden activeren in het Mollie dashboard door deze te selecteren en aan te vragen waarna deze actief gebruikt kunnen gaan worden voor jouw gasten via de Recranet boekingsstraat en de Recranet gastenomgeving. Populaire betaalmethoden zijn;
  • iDeal; populaire betaalmethode in Nederland
  • Bancontact; de meest gebruikte betaaloptie in België
  • SOFORT Banking; Via deze betaalmethode kunnen Duitsers hun eigen bank selecteren om mee te betalen
  • Credit card; betalen met een credit card
  • SEPA overboeking; direct overboeken met de betaalgegevens die op je scherm verschijnen. Te betalen bedrag en referentiecode moeten precies overeenkomen.
  • Paypal; Wereldwijd bekende online portemonnee
  • Apple pay; Betalen met je Apple apparaat
Recranet Booking online betalingen activeren
In Recranet Booking kun je betaalmethoden beheren, selecteren en activeren via de betalingen instelling. Zodra het Mollie account is gekoppeld aan Recranet Booking met een live API key kun je de betaalmethoden activeren, bewerken en vervolgens online beschikbaar maken.
Recranet Booking is ook gekoppeld is aan payment provider Stripe. Bekijk meer informatie over de koppeling tussen ons reserveringssyteem en stripe.
Copy link
Edit on GitHub