Algemene e-mail instellingen
Maak je gebruik van Outlook op je computer? Volg dan de stappen van de pagina 'Instellen in Outlook'.
Deze instellingen zijn hetzelfde voor alle mailadressen welke op een webhostingpakket bij Recranet zijn aangemaakt.
De instellingen voor de inkomende e-mail zijn als volgt.
Server: mail.recra.net Poort: 993 (poort 995 voor POP) SSL/TLS: Ingeschakeld Gebruikersnaam: Je e-mailadres Wachtwoord: Het wachtwoord wat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld
De instellingen voor de uitgaande mail zijn altijd gelijk. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor de uitgaande mail is gelijk aan de gegevens voor de inkomende e-mail.
Server: mail.recra.net Poort: 587 SSL/TLS: Ingeschakeld Gebruikersnaam: Je e-mailadres Wachtwoord: Het wachtwoord wat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld
Heb je ondersteuning nodig met het instellen van uw e-mail op uw computer, telefoon of tablet? Wij adviseren je dan contact op te nemen met jouw ICT beheerder.
Wil je gebruik maken van jouw webmail? Je kunt hier inloggen op de webmail
Last modified 22d ago