Instellen in Windows Mail
In de onderstaande handleiding wordt stap voor stap beschreven hoe je je e-mailadres instelt in Mail voor Windows 10.
Wanneer je na het aanmaken van jouw e-mailadres de applicatie opstart kan je links onderin op een tandwieltje klikken om een nieuw e-mailadres toe te voegen aan Mail.
Could not load image
Er verschijnt nu rechts een nieuw menu waar je de bovenste optie 'Accounts beheren' kiest om onderstaand scherm te krijgen.
Could not load image
Scroll in het scherm naar beneden en kies voor de optie 'Geavanceerde configuratie'. Selecteer de optie 'Internet e-mail' en ga verder. Vul bij 'E-mailadres' en 'Gebruikersnaam' het e-mailadres in. Vul bij 'Wachtwoord' het wachtwoord in van het e-mailaccount. Vul bij 'Acountnaam' de naam in voor het account, vul bij 'Berichten verzenden met deze naam' je naam of bedrijfsnaam in, deze wordt als afzender weergeven.
Could not load image
POP e-mail account instellen
Neem de onderstaande gegevens over voor het instellen van een POP e-mail account. Met deze configuratie wordt de e-mail naar de computer gedownload.
Could not load image
IMAP e-mail account instellen
Neem de onderstaande gegevens over voor het instellen van een IMAP e-mail account. Met deze configuratie wordt de e-mail niet gedownload naar de computer maar blijft deze permanent online. Let op, hiervoor heeft u een IMAP hosting pakket nodig.
Could not load image
Scroll naar beneden en selecteer 'Aanmelden' om jouw e-mailaccount succesvol in te stellen.