Gastgegevens
Gastvelden voor de boekingsstraat, gastenomgeving en eigenarenomgeving
In de boekingsstraat, gastenomgeving en eigenarenomgeving kan je zelf instellen welke gegevens je bewerkbaar wilt hebben en welke gegevens je verplicht wilt hebben. Ga naar instellingen --> gastgegevens
Op de eerste pagina kan je zelf een veld invoeren (anders dan de standaard opties).
Op de volgende pagina's kan je de standaard velden instellen. Klik op bewerkbaar wanneer een gast dit zelf in mag vullen. Klik op verplicht wanneer dit een verplicht veld moet zijn. In het bovenste veld kan je een nieuw veld toevoegen.