Accommodatiecategorieën
Accommodatiecategorieën zijn te vinden onder Instellingen -> Accommodatiecategorieën. Klik op Nieuwe accommodatiecategorie om een nieuwe categorie toe te voegen.
Klik op Bewerken om een bestaande categorie te bewerken. Om de categorie te vertalen kies rechtsboven voor Vertalingen.
De categorieën met de instelling Online beschikbaar actief zijn terug te zien in het zoek en boek formulier.
De accommodaties kunnen worden toegewezen aan de categorie door de accommodatie te bewerken. Ga naar Instellingen -> Accommodaties -> (bewerken). In het eerste tabblad, selecteer de categorie onder Accommodatiecategorie.