Algemeen
Algemene instellingen van Recranet Booking zijn te vinden onder Instellingen -> Algemeen.

Bedrijfsgegevens aanpassen

De bedrijfsgegevens zoals vermeld op de reserveringsbevestiging zijn hier terug te vinden.
Logo toevoegen
Het is hier ook mogelijk om het logo toe te voegen. Dit kan door op 'Choose file' te klikken onder Logo, en door vervolgens het logo te uploaden.

Algemene betalingsvoorwaarden, bankrekeningnummer en online betalen

De algemene betalingsvoorwaarden gelden voor alle reserveringen waarbij geen betalingsvoorwaarden voor de accommodatie of het arrangement zijn ingesteld.
Het bankrekeningnummer op de reserveringsbevestiging kan hier worden geselecteerd.
Online betalingen kunnen worden geactiveerd, hiermee is het voor gasten mogelijk om met een link in de reserveringsbevestiging e-mail te betalen. Met online betalen op de checkout pagina kunnen gasten ook direct online betalen bij het plaatsen van de reservering.

Velden voor online reserveringen en verplichte velden

De geselecteerde velden in de linkerkolom worden weergeven bij het plaatsen van een online reservering. De geselecteerde velden in de rechterkolom zijn verplicht bij het plaatsen van een online reservering.