Betaalmethodes
Betaalmethodes zijn te vinden onder Instellingen -> Betaalmethodes. Om een betaalmethode te activeren selecteer Activeren, om een actieve betaalmethode te bewerken selecteer Bewerken.
Could not load image
Een betaalmethode heeft de volgende eigenschappen:
  • Grootboekrekening
    • Bank wordt automatisch geselecteerd indien niet ingesteld. Voor contacte betalingen geldt standaard Kas.
  • Percentage transactiekosten over transactiebedrag
    • Mollie berekend bijvoorbeeld 1,5% transactiekosten voor Bancontact, deze kunnen worden doorberekend door .5% transactiekosten te berekenen. Transactiekosten zijn niet toegestaan bij PayPal betalingen.
  • Vaste transactiekosten
    • We raden het doorberekenen van de vaste transactiekosten voor iDEAL e.d. niet aan, deze kosten zijn vergelijkbaar met PIN betalingen of de kosten voor de verwerking van kasstortingen. Transactiekosten zijn niet toegestaan bij PayPal betalingen.