E-mailberichten
Standaard en eigen e-mailberichten
E-mailberichten zijn te vinden onder Instellingen -> E-mailberichten. Alle berichten die vanuit de Recranet applicatie verstuurd worden zijn op deze pagina terug te vinden. U heeft o.a. de mogelijkheid om bestaande e-mailberichten aan te passen en om eigen e-mailberichten toe te voegen.
Overzicht van standaard en eigen e-mailberichten

Standaard e-mailberichten bewerken

Door op de knop Aangepast bericht bewerken te klikken kunt u het gewenste e-mailbericht bewerken.
Aangepast e-mailbericht bewerken
Een standaard e-mailbericht heeft de volgende velden:
E-mailtags kunnen terugkomen in de invoervelden. Deze tags zijn te herkennen aan de volgende tekens: % term % of {{ term }}. Deze tags zijn bedoeld om variabele termen zoals het reserveringsnummer of naam van de gast te tonen in het e-mailbericht.
Klik op Wijzigingen opslaan om de aanpassingen te bevestigingen.

Eigen e-mailbericht toevoegen

Vanaf heden bieden we de mogelijkheid om eigen e-mailberichten toe te voegen. Deze berichten kunnen worden geselecteerd bij het versturen van een reserveringsbevestiging vanuit Recranet.
Ga naar Instellingen -> E-mailberichten en klik vervolgens op de groene knop Nieuw E-mailbericht om je eigen e-mailbericht op te stellen.
Nieuw e-mailbericht
Een standaard e-mailbericht heeft de volgende eigenschappen:‌
E-mailtags kunnen terugkomen in de invoervelden. Deze tags zijn te herkennen aan de volgende tekens: % term % of {{ term }}. Deze tags zijn bedoeld om variabele termen zoals het reserveringsnummer, naam van de gast, etc. te tonen in het e-mailbericht. Klik hier voor meer informatie over e-mailtags.
Klik op Wijzigingen opslaan om de aanpassingen vast te leggen.

E-mailtags

U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de onderstaande e-mailtags in je eigen e-mailberichten:
Onderwerp veld:
    Reserveringsnummer: %reservationNumber%
    Accommodatie titel: %accommodationTitle%
    Locatie: %accommodationUnitNumber%
    Organisatienaam: %organizationName%
Inhoud veld:
    Begroeting: {{ salutation }}
    Naam gast: {{ name }}
    Reserveringsnummer: {{ reservationNumber }}
    Openstaande bedrag: {{ reservationBalance }}
    Accommodatie titel: {{ accommodationTitle }}
    Locatie: {{ accommodationUnitNumber }}
    Check-in datum & tijd: {{ checkin }}
    Check-out datum & tijd: {{ checkout }}
    Organisatie contactpersoon: {{ organizationContactPerson|raw }}
    Organisatienaam: {{ organizationName|raw }}
De bovenstaande e-mailtags zijn alleen bedoeld voor eigen e-mailberichten.

E-mailbericht vertalen

Tevens heeft u de mogelijkheid om de e-mailberichten te vertalen. Klik op de knop Aangepast bericht bewerken en klik vervolgens rechtsboven op Vertalingen. Klik op de gewenste taal om het e-mailbericht te vertalen. De vertaalde versie van het e-mailbericht kan e-mailtags herkennen.
E-mailbericht vertalen

Eigen e-mailbericht versturen

Zodra er één of meerdere eigen e-mailberichten zijn aangemaakt zijn deze beschikbaar in het e-mail versturen venster. Ga naar de gewenste reservering en klik vervolgens rechts boven in op E-mail.
Vervolgens komt er een venster tevoorschijn om het e-mailbericht te versturen naar de gast. U kunt kiezen uit het standaard e-mailbericht wat op dat moment toepasselijk is of uw eigen e-mailbericht. Zodra u tevreden bent kunt u klikken op de knop E-mail versturen.

Aankomst e-mail

De aankomst e-mail kan ingesteld worden in de algemene instellingen onder de E-mail tab. Hier kan de aankomst e-mail ingesteld worden en hoeveel dagen voor de aankomstdatum de e-mail verstuurd wordt. De inhoud van de email kan aangepast worden zoals beschreven onder het kopje eigen-e-mailbericht-toevoegen op deze pagina.
Algemene instellingen email tabblad
Last modified 6mo ago