Eigenaar instellingen
Tarief instellen voor eigenaar wanneer hij zijn eigen woning boekt.

Nieuwe tariefgroep voor eigenaren

1. 1.
    Instellingen --> nieuwe tariefgroep --> tariefgroepen. Dit geef je een naam, bijvoorbeeld 'Eigenaar gratis verblijf', bij accommodaties klik je de betreffende accommodatie(s) aan.
  2. 2.
    Instellingen --> tarieven --> accommodatie aanklikken --> nieuw tarief --> rechtsboven tarief groepen --> 'eigenaar gratis verblijf'.
  3. 3.
    Prijs specificatie aangeven --> (prijs) invullen. Daar kan je nog eventueel ook data aanhangen.

Eigenaar toegang geven tot bepaalde modules

Instellingen --> eigenaren --> kies desbetreffende eigenaar --> bewerken --> geactiveerde modules --> selecteer naar keuze.

(Verplichte) opties en toeslagen voor reserveringen van eigenaren

Instellingen --> opties en toeslagen --> opties en toeslagen naar keuze --> bewerken
Last modified 5mo ago