Kennisbank
Search…
Planning
Taken
Administratie
Gebruikers
Gebruikers zijn te vinden onder "Instellingen" > "Gebruikers". Alle gebruikers die voor jullie organisatie zijn aangemaakt zijn op deze pagina terug te vinden. U kunt hier gebruikers aanmaken, bewerken of verwijderen.

Gebruiker aanmaken

Indien je een nieuwe gebruiker wilt aanmaken, klik je op "Nieuwe gebruiker". Deze knop vind je rechtsboven in de pagina.
Een gebruiker bestaat uit de volgende gegevens/instellingen:
  • Naam
  • Onderteken e-mails met deze naam wanneer e-mails worden verstuurd door deze gebruiker
  • E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Taal
  • Rol
De velden "Naam", "E-mailadres", "Wachtwoord", "Taal" en "Rol" zijn verplicht. Bij het kiezen van een rol heb je de volgende mogelijkheden:
  • Administrator: Een administrator kan alles in het systeem zien en doen.
  • Manager: Een manager kan alles in het systeem zien, behalve omzetrapportages. Daarnaast is het voor een manager niet mogelijk om instellingen te zien.
  • Kiosk gebruiker: Een kiosk gebruiker wordt aangemaakt zodra er gebruik wordt gemaakt van onze zuil-omgeving. Deze gebruiker ziet niet het dashboard, maar zorgt ervoor dat de juiste omgeving voor de zuil wordt ingeladen. Indien je dus geen gebruik maakt van de zuil, is deze rol niet relevant.
  • API gebruiker: Een aantal partijen hebben koppelingen met ons, waarmee ze de mogelijkheid moeten hebben om reserveringen aan te maken. Voor deze partijen maken we per organisatie een gebruiker aan met de rol API gebruiker. Ook deze rol is niet relevant, tenzij er door een externe partij gekoppeld moet worden.
Let op: Een gebruiker met de rol "API Gebruiker" of "Kiosk Gebruiker" hebben hele specifieke toepassingen. Deze gebruikers worden aangemaakt voor systemen, niet voor mensen. Maak dus geen gebruiker aan met een dergelijke rol, tenzij ze echt nodig zijn.
Twijfel je of je een gebruiker moet aanmaken met zo'n rol? Neem dan contact op met [email protected]

Gebruiker bewerken of verwijderen

Indien je een gebruiker wilt bewerken of verwijderen, klik je op "Bewerken" bij de gewenste gebruiker. Hier kan je de gegevens van de gebruiker aanpassen. Een e-mailadres, een naam en een rol zijn verplicht. Deze velden kun je niet leeglaten.
Als je het wachtwoord aanpast van de gebruiker, dan moet je de gebruiker handmatig van de wijziging op de hoogte stellen. Om veiligheidsreden zal de gebruiker gevraagd worden om zijn wachtwoord aan te passen als hij/zij vervolgens voor het eerst weer inlogt.
Onderaan de pagina vind je de knop "Gebruiker verwijderen". Als je zeker weet dat je een gebruiker wilt verwijderen, kan je op die knop klikken.
Last modified 10mo ago