Kennisbank
Search…
Planning
Taken
Administratie
Kampeermiddelen
De instellingen voor kampeermiddelen vind je onder Instellingen -> Kampeermiddelen. Hier krijg je een overzicht te zien van aangemaakte kampeermiddelen en je kan er nieuwe kampeermiddelen aan toevoegen.
Indien de instellingen voor 'Kampeermiddelen' niet zichtbaar zijn, neem dan contact op met Recranet via [email protected]

Aanmaken van kampeermiddelen

Het aanmaken van een kampeermiddel doe je door op de groene knop met de tekst 'Nieuw kampeermiddel' te klikken. Er opent een nieuwe pagina waar je het volgende kan opgeven:
Algemeen:
  • Omschrijving (verplicht)
  • Maximale breedte in meters
  • Maximale lengte in meters
  • Maximale hoogte in meters
Accommodaties:
  • Accommodatie(s)
Het invoeren van een omschrijving is verplicht. De omschrijving moet de naam/type van de kampeermiddel bevatten, bijvoorbeeld: Tent, Caravan, Camper, etc. Het invoeren van een maximale breedte, lengte en hoogte zorgt ervoor dat een gast verplicht wordt om ook een breedte, lengte of hoogte op te geven. Indien het kampeermiddel van de gast te groot is, kan de gast niet verder met het boekingsproces.
Zodra een kampeermiddel is aangemaakt, dien je bij de accommodatie in te stellen dat een gast een kampeermiddel moet specificeren. Navigeer naar Instellingen -> Accommodatie en bewerk een accommodatie. Onder de tab 'Algemeen' vind je de optie 'Gast moet kampeermiddel specificeren'. Deze dient geactiveerd te worden. Vergeet vervolgens niet om op 'Wijzigingen opslaan' te klikken.
Zodra alles is ingesteld, wordt de gast tijdens het boekingsproces gevraagd een kampeermiddel op te geven. Dit ziet er als volgt uit:
Tarieven kunnen ook gekoppeld worden aan een kampeermiddel. Zo kan je bijvoorbeeld voor een kampeerplaats een ander tarief hanteren indien er gebruik wordt gemaakt van het kampeermiddel 'Tent' dan voor 'Caravan'. Hoe je dat kunt instellen vind je hier.
Copy link
Edit on GitHub