Leeftijdsgroepen
Leeftijdsgroepen zijn te vinden onder Instellingen -> Leeftijdsgroepen. Klik op Nieuwe leeftijdsgroep om een nieuwe leeftijdsgroep toe te voegen. Klik op Bewerken om een bestaande leeftijdsgroep te bewerken.
Een leeftijdsgroep heeft een omschrijving en een prioriteit. De leeftijdsgroep met prioriteit 1 wordt als eerst verrekend met een inbegrepen aantal personen.
Het is mogelijk om de accommodaties per leeftijdsgroep te specificeren. Gebruik de control toets (of Command toets op Mac) om meerdere accommodaties te selecteren.