Kennisbank
Search…
Planning
Taken
Administratie
Tarief per persoon per nacht
Deze pagina is een opvolging van de Tarieven pagina. We raden aan om eerst die pagina zorgvuldig door te nemen.

Tarief instellen

Een tarief per persoon per nacht is een relatief eenvoudig tarief. Open het tabblad "Prijsspecificaties" en klik op de knop "Periode toevoegen". Er verschijnt een nieuwe regel met de volgende instellingen:
Tariefperiode Hierin geef je aan voor welke periode het tarief geldig is. Je kunt een periode kiezen welke aangemaakt is onder periodes of je vinkt "Aangepaste periode" aan en specificeer een nieuwe vanaf en t/m datum.
Prijs per eenheid Prijs per eenheid geeft het tarief aan. Reken je bijvoorbeeld €7,50,- per nacht per persoon, dan vul je daar 7.50 in.
Berekening Deze instellingen geven aan op wat voor manier het tarief berekend moet worden. In dit geval vink je "Prijs per nacht" en "prijs per persoon" aan.
Aanvullende omschrijving Hier kun je een aanvullende omschrijving toevoegen op de omschrijving welke is ingesteld onder het tabblad "Algemeen".
Voeg voor elke periode voor een afwijkend tarief een nieuwe regel toe middels de knop "Periode toevoegen". Zo kan het dus zijn dat je, als je straks klaar bent, onder het tabblad "Prijsspecificaties" meerdere periodes hebt staan.

Leeftijdsgroep instellen

Je kunt ook een tarief per persoon per nacht instellen voor een specifieke leeftijdsgroep. Dit kan je doen onder het tabblad "Personen". Het enige wat je hoeft te doen is een leeftijdsgroep te selecteren. Vanaf dat moment gelden die tarieven enkel voor de ingestelde leeftijdsgroep.

Voorbeeld

Stel je rekent voor het hele jaar €6,50 extra voor een persoon per nacht. Dat kan je op de volgende manier instellen:
Last modified 1yr ago