Vertalingen
De Recranet applicatie heeft ondersteuning voor het weergeven van informatie in meerdere talen. De vaste teksten op de reserveringsbevestiging en in de online reserveren applicatie zijn door ons reeds vertaald in het Engels, Duits en Frans.
Ook kunnen uw accommodaties, opties/toeslagen, leeftijdsgroepen, verblijfslengtes, tarieven, kortingen en arrangementen worden vertaald in Recranet. Deze informatie zal dan zowel in het online reserveren als op op de reserveringsbevestiging worden gepresenteerd in de taal van de gast.
Zie hieronder een voorbeeld van het Online reserveren in het Duits.
Could not load image

Accommodaties vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Accommodaties (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de accommodaties in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.
De accommodatie informatie wordt nu weergeven in de geselecteerde taal. Op het onderstaande screenshot is nog geen vertaling aanwezig. Voor het maken van de vertaling kan de informatie van de huidige taal worden gelezen onder het invulveld. Let op dat voor het maken van de vertaling de titel een verplicht veld is.
Could not load image
Could not load image
Om te voorkomen dat voorwaarden en bijlagen dubbel worden geladen voor accommodaties worden de Nederlandse voorwaarden en bijlagen niet geladen indien een Duitse vertaling is toegevoegd. Onder het tabblad Bijlagen, voorwaarden en regels kunnen deze voorwaarden en bijlagen voor de Duitse taal worden toegevoegd.
Ook de overige velden blijven leeg indien er geen vertaling is ingevoerd.
Could not load image

Opties en toeslagen vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Opties en toeslagen (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de opties en toeslagen in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.
Could not load image

Leeftijdsgroepen vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Leeftijdsgroepen (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de leeftijdsgroepen in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.
Could not load image

Verblijfslengtes vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Verblijfslengtes (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de verblijfslengtes in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.

Tarieven vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Tarieven (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de tarieven in Recranet te beheren. Klik op Tarieven in de lijst met accommodaties voor het bewerken van de tarieven voor de gewenste accommodatie. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.

Kortingen vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Kortingen (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de kortingen in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.

Arrangementen vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Arrangementen (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de arrangementen in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.

Seizoenplaatsen vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Seizoenplaatsen (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de seizoenplaatsen in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.

Jaarplaatsen vertalen

Door op het menu item Instellingen en het menu item Jaarplaatsen (in de zijbalk) te klikken krijg je de mogelijkheid om de jaarplaatsen in Recranet te beheren. Klik op Bewerken in de lijst voor het bewerken van het gewenste item.
Klik rechtsboven in het menubalk op de knop Vertalingen en selecteer de gewenste taal.