Geavanceerde boekingsstraat
Je bent een bestaande klant die is overgestapt van de standaard naar de geavanceerde boekingsstraat. Lees alles over de SDK2 hieronder!

Wat is er nieuw?

• Boekingsstraat
    • Geavanceerde boekingsstraat met moderne look & feel
    • Accommodaties getoond in lijst weergave
    • Afbeeldingen komen duidelijker naar voren
    • Prijsweergave per accommodatie
  • Zoek & Boek
  • Faciliteiten filters
    • Voorzieningen filters in de boekingsstraat op basis van faciliteiten die je instelt per accommodatie onder 'faciliteiten en periodes'.
    • Voorzieningen kun je ook tekstueel per regel toevoegen via het tekstvak 'faciliteiten op accommodatie pagina'. Deze worden niet getoond als filter.
    • Let op dat je niet te veel faciliteiten aanvinkt/toevoegt voor de gasten.
  • Reviews
    • Waarop wil je beoordeeld worden? Stel de aspecten in via de review instelling.
    • Gasten ontvangen 24 uur na vertrekdatum een uitnodiging om een review achter te laten.
    • Reviews kunnen onderaan de homepagina getoond worden! Op aanvraag.
  • Aankomstmails
    • Laat je gasten X dagen voor aankomstdatum weten wat voor leuks ze te wachten staat. Instelbaar via algemene instelling onder E-mail.
    • Stel de aankomstmail naar wens in via e-mailberichten. Dit kan ook per accommodatie!
    • Binnenkort: Voeg optioneel een link toe naar de gastenomgeving!
  • Adresgegevens per accommodatie
    • Voeg adresgegevens per accommodatie toe via accommodaties.
    • Voeg plaatscategorie toe wanneer je deze filterbalk wilt gebruiken.
    • Boeken op de kaart wordt mogelijk na het instellen van bovenstaande gegevens. Vink aan onder 'Overige' via accommodaties.
  • Boeken op de kaart
    • Toon je accommodaties via Google Maps waar deze geboekt kunnen worden.
    • Deze weergave kan ingebouwd worden als een menu item.
    • Boeken op de kaart wordt sowieso getoond per accommodatie detail pagina.
  • Hoofdboeker minimale leeftijd
    • Binnenkort: Stel in dat de hoofdboeker verplicht een minimale leeftijd moet hebben.
  • Groepsreserveringen
  • Eigenaren(omgeving)
    • Maak eigenaren aan met alle bijhorende gegevens. Lees alles op de eigenaren pagina.
    • Koppel eigenaren aan accommodaties om maand afrekeningen te kunnen sturen.
    • Eigenaren kunnen inloggen in een zeer uitgebreide eigenarenomgeving! Zij loggen in via app.recranet.com met de gegevens die zijn aangemaakt via de eigenaren instelling.
    • Eigenaren kunnen zelf reserveringen aanmaken voor een hoofdboeker inclusief medegasten, opmerkingen en opties & toeslagen. Alles over de eigenarenomgeving.
  • Booking.com inbegrepen
    • Verhuur je accommodaties via onze Channel Manager met Booking.com en vergroot je zichtbaarheid en omzet!
    • Beheer je beschikbaarheid, tarieven, minimaal aantal nachten en aankomst + vertrekdagen per accommodatie via het Channel Manager dashboard. Optimaal verhuren zonder je zorgen te maken over overboekingen was nog nooit zo makkelijk!
  • Taken app
    • Automatisch controle of schoonmaak taken aanmaken bij aankomst of vertrek van een reservering.