Recranet Booking Tips
Ben jij een actieve Recranet Booking gebruiker? Wil jij optimaal gebruikmaken van alle functionaliteiten? Vraag jij jezelf wel eens af hoe het nog efficiënter of makkelijker kan? Lees dan dit artikel!

Planbord: Wissel Locaties

Wissel locaties worden gebruikt voor overloop, flexibiliteit en bezettingsoptimalisatie.
  • Je hebt 15 kampeerplaatsen die vaak zo druk bezet zijn dat schuiven met reserveringen lastig gaat.
    • Oplossing: Maak 5 extra locaties aan die je op actief zet maar niet op online beschikbaar, zo kun je schuiven met reserveringen en de bezetting optimaliseren zonder dat deze extra locaties online geboekt kunnen worden!

Voucher status verversen

Wanneer de gasten de voucher hebben ingeleverd maar de boeking niet hebben afgerond kun je de voucher 'verversen'. Dit kun je doen door te navigeren naar https://app.recranet.com/nl/dashboard/reports/administrative/vouchers waar je de vouchercode opzoekt en deze gaat bewerken door rechts op het potloodje te klikken. Vervolgens komt er een tabel in beeld waar je alleen hoeft te klikken op 'Voucher opslaan' om de status van de voucher bij te werken aangezien deze niet officieel is ingeleverd dankzij de onderbreking tijdens het boekingsproces.