Op deze pagina zie je een overzicht van alle veelgestelde vragen en de antwoorden hierop!
Hoe verwijder of wijzig ik een blokkade die niet aanklikbaar is? Wanneer een locatie waarop de blokkade / reservering is aangemaakt intussen gekoppeld is aan een andere accommodatie, dan is deze niet meer aanklikbaar. Dit kun je verhelpen door de locatie terug te koppelen aan de originele accommodatie, zodat de blokkade / reservering naar wens gewijzigd of verwijderd kan worden.
Kan ik een betaallink toevoegen in een e-mailbericht? Het is niet mogelijk om een betaallink toe te voegen in een e-mailbericht dat is opgesteld via de instelling "E-mailberichten".
Hoe maak ik een Recranet Booking gebruiker aan? Gebruikers zijn te vinden onder "Instellingen" > "Gebruikers". Indien je een nieuwe gebruiker wilt aanmaken, klik je op "Nieuwe gebruiker". Deze knop vind je rechtsboven in de pagina.
De velden "Naam", "E-mailadres", "Wachtwoord", "Taal" en "Rol" zijn verplicht. Bij het kiezen van een rol heb je de volgende mogelijkheden: Administrator, Manager, Kiosk gebruiker, API gebruiker.
Voor meer informatie over de verschillende rollen, en verdere toelichting van de instelling "Gebruikers", kun je terecht op de pagina Gebruikers.
Waarop is de beschikbaarheidskalender van Recranet Booking gebaseerd? De beschikbaarheidskalender van Recranet Booking toont de totale beschikbaarheid van alle accommodaties. Het idee hierachter is om gasten zoveel mogelijk de gewenste aankomst- en vertrekdata te laten invullen. Vervolgens kan het inderdaad zijn dat bepaalde data niet beschikbaar is voor een accommodatie of dat er tussentijds van locatie geswitcht moet worden, dan kan de gast verder gestuurd worden op wat er wel mogelijk is.
Last modified 5mo ago