Integratie (Elements)
Recranet Booking valt op verschillende manieren te integreren in de website. Zo hebben we voor Wordpress website een eenvoudige plugin, voor Joomla een module en voor de overige gebruikers ene manier om een 'custom' integratie op te zetten. Onderstaand vind je de verschillende mogelijkheden.
Zorg ervoor dat je alle stappen in de door jouw gekozen handleiding goed volgt, zodat Recranet Booking optimaal op jouw eigen site draait
Last modified 21d ago